Els socialistes encaren la recta final de la campanya amb actes a la plaça El•líptica, a Beniopa i al Grau

Els socialistes de Gandia van iniciar ahir la recta final de la campanya. Una setmana en la qual lluitaran per donar la volta a les enquestes amb actes territorials i amb un míting final de campanya comarcal, que tindrà lloc el proper divendres, 18 de novembre, a les 20 hores en el Museu Faller.

La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, va reprendre ahir el seu torn d’actes territorials al seu districte, el de Roís de Corella, on va continuar explicant els punts centrals del programa electoral de Rubalcaba, incidint en la necessitat d’un govern progressista que garantisca l’Estat de Benestar front a un govern de dretes que amenaça en retallar serveis públics i llibertats individuals.

Gil continuarà hui amb reunions territorials al barri de la plaça El·líptica-República Argentina. Serà en un acte que tindrà lloc a les 20 hores en el centre social de l’El·líptica, on, com ve sent habitual, estarà acompanyada pel secretari general dels socialistes a Gandia, José Manuel Orengo.

Just en acabar l’acte, Gil es reunirà amb representants de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia, encapçalats pel seu president, Jesús Montolio, per a presentar-los també el programa electoral dels socialistes per a les eleccions d’aquest diumenge.

A més d’aquests actes, Gil també ha continuat les seues reunions diàries amb mitjans de comunicació de la comarca. Ahir, la candidata socialista al congrés va estar a la redacció de Las Provincias, on la seua directora comarcal, Zoa Sanz, va conversar sobre aquesta recta final de la campanya amb Gil.

Hui ha estat el torn de visitar la redacció de la revista Safor Guia, on el seu responsable, el periodista Josep Camacho, ha estat l’encarregat d’atendre a Liduvina Gil. Al llarg d’esta setmana, Gil completarà la campanya electoral amb actes territorials a Beniopa i al Grau de Gandia i amb visites a mitjans de comunicació com Levante-EMV.

Però el moment clau de la setmana serà l’acte final de campanya dels socialistes de Gandia, que tindrà lloc el divendres al Museu Faller i que comptarà amb la presència, entre d’altres, del secretari general del partit, Jorge Alarte, i de la candidata número 1 al Congrés dels Diputats per València, Inmaculada Rodríguez-Piñero.