Els socialistes estarem al costat de la societat civil però no participarem en l’acte institucional partidista programat pel Govern del PP

El Grup Municipal Socialista no participarà esta vesprada en l’acte institucional organitzat pel Govern del PP, tant al Saló de Plens de l’Ajuntament de Gandia com a la plaça del rei Jaume I, “perquè l’alcalde Torró pretén expulsar-nos com a grup polític del mateix, amb una actitud amb la qual també expulsen a tota la societat civil”, ha assenyalat la secretària general del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant.

 

Així, el govern d’Arturo Torró pretén, un any més, convertir un acte partidista més propi del PP disfressat d’un acte institucional. D’esta manera, amb la lectura del manifest institucional al Saló de Plens, l’alcalde Torró vol que els regidors socialistes signen un manifest sense arribar a cap consens i que sols busca crear crispació, dividint absurdament a la societat gandiana “en valencians de bé i de mal”.

 

“Als Socialistes de Gandia no ens trobaran en esta batalla interessada , perquè nosaltres no som valencians d’un sol dia. Els socialistes vivim en valencià i estem orgullosos de ser valencians. El PP hauria de centrar-se en els problemes reals dels valencians i defendre els seus interessos, reivindicant un finançament just per a la Comunitat Valenciana. I és que els valencians i els gandians mai hem pogut aspirar a menys, amb els nivells d’indecència i ruïna que estem patint en estos moments”, indica Morant.