Els socialistes feliciten a les mares i pares del Sant Francesc de Borja per l’adjudicació de les obres al centre

El Grup Municipal Socialista de Gandia, a través de la seua regidora Liduvina Gil, han felicitat hui a les mares i pares dels alumnes del Sant Francesc de Borja per la notícia de l’adjudicació, per fi, de les obres de remodelació del centre educatiu, que esperaven ser adjudicades des que fa més d’any i mig es va presentar la seua licitació.

Finalment, i segons apunten les informacions, les obres començaran a realitzar-se en el primer trimestre de 2012. Un fet que segons Gil, cal atribuir “a la pressió i les reivindicacions de les mares i pares dels alumnes del Sant Francesc de Borja”, que sumen més de 15 anys demanant una actuació i, amb més insistència, en el darrer any i mig.

Per això, Gil ha volgut felicitar a les mares i pares dels alumnes del centre gandià i agrair l’acció de la Conselleria d’Educació, tot i que ha lamentat que en el mes de maig, i amb una clara intenció electoralista, els xiquets i xiquetes foren traslladats amb celeritat als barracons, malgrat que l’adjudicació no s’ha fet fins ara.

Davant aquestes informacions, els socialistes esperen que les obres, tal i com diuen les informacions, comencen durant el primer trimestre de 2012 i es realitzen en els terminis previstos, per tal que els alumnes puguen tornar prompte a les seues aules. Així mateix, Gil espera que aquesta siga “la primera bona notícia de moltes des de Conselleria”, perquè ha recordat que “són molts els deutes que la Generalitat té amb Gandia en matèria educativa”.