Els socialistes lamenten que amb el PP Gandia perd la seua identitat en Fitur

La regidora socialista Diana Morant ha lamentat hui que amb el PP en el Govern de Gandia, “la ciutat perd la seua identitat en la fira internacional de turisme Fitur”, la cita més important del sector a Espanya i en la qual Gandia estarà present diluïda en un stand amb altres pobles de la província de València, en lloc de presentar la seua oferta de forma diferenciada amb un espai propi.

Morant ha criticat que amb el PP Gandia haja perdut el seu espai propi en Fitur i “enguany no puga mostrar un producte diferenciat”. En la pròxima edició de la fira de turisme l’oferta de la ciutat “es diluirà entre la resta de pobles de la província de València” en el stand dela Diputació, i passarà de l’espai propi que tenia en anteriors edicions a disposar de9 metres quadrats al costat de la resta de localitats.

“Gandia passa enguany a ser una destinació de segona divisió en Fitur”, ha lamentat Morant, “malgrat el continu i repetitiu discurs de Torró que aposta pel turisme”. De fet, entre les quatre persones encarregades del turisme a Gandia (el mateix Torró, que es va atribuir la regidoria de Turisme, un regidor delegat, un regidor de Platja i el gerent de Gandia Protur) “solament han aconseguit empitjorar les polítiques turístiques de la ciutat”.

Torró, Javier Reig, Pepe Just i Carlos Bolta “estan més pendents d’introduir-nos en xarxes casposes i de turisme cutre” en la línia de destinacions com Benidorm o Salou, que de desenvolupar, a més de l’oferta de sol i platja, una oferta turística orientada a la cultura i el medi ambient, que potencie el segell de ciutat borgiana i la riquesa mediambiental de la ciutat.

Segons el parer de la socialista, “el millor exemple de les polítiques casposes del PP en matèria de turisme és Gandia Shore”, que és solament la punta de l’iceberg de “l’oferta turística que proposa el PP i que està basada en xiringuitos precaris, un ferri Gandia-Eivissa fantasma, un circ romà ruïnós i serveis que no funcionen, com els contenidors de la platja”.

La regidora socialista també ha criticat “la manera falsa del PP de vendre el fracàs que suposarà la pròxima edició de Fitur per a Gandia”. En aquest sentit, ha assenyalat que Pepe Just i Carlos Bolta han intentat vendre als ciutadans que la presència de Gandia en Fitur s’ha reduït fins a diluir-se amb la resta de pobles com una mesura d’austeritat i bona gestió, quan en realitat mostra “un nou fracàs dels encarregats de la política turística de Gandia”.

Quatre encarregats del turisme en la ciutat (a més de Torró, el regidor delegat Javier Reig, el regidor de platja Pepe Just i el gerent de Gandia Protur Carlos Bolta) que cobren entre tots més de 100.000 euros a l’any i que en la pròxima edició de Fitur solament hauran de repartir-se la gestió de9 metresquadrats.