Els socialistes lamenten que Torró es reunisca de nou amb la conselleria i no exigisca el deute amb Gandia

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia ha lamentat hui que Torró haja perdut una nova oportunitat per a exigir a la Generalitat Valenciana que faça efectiu el deute que té amb Gandia, que puja a més de XX milions d’euros.

I és que Torró s’ha reunit aquesta setmana amb una nodrida representació de la Conselleria d’Hisenda i Administració Pública per a tractar les línies del nou Pla Econòmic i Financer de Gandia. Una reunió on Torró va aprofitar per a redundar en l’estat de les arques municipals i criticar a l’anterior executiu però on no va lluitar per a que Gandia puga tapar alguns forats amb els diners que li deu la Generalitat.

Davant aquesta situació, els socialistes lamenten un nou engany de Torró i es pregunten on estan els camions que l’alcalde va anunciar que arribarien carregats amb els diners que deu la Generalitat. Uns diners que han fet que en moltes ocasions, Gandia hagués d’anticipar pagaments amb diners municipals que encara no han arribat, com amb les escoletes, el Grup Porta o Simancas, entre molts d’altres.

Sens dubte, es tracta d’una nova ocasió perduda per a que Torró demostrara que li interessa més la ciutat que el seu partit. Però una vegada més, Torró s’ha quedat callat davant els dirigents del PP a València, que tornen a demostrar que Gandia, malgrat el tres en ratlla del PP, continuarà estant marginada per la Generalitat Valenciana.