Els socialistes lamenten que Torró gaste diners venent una imatge inexistent de Gandia

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Diana Morant, ha criticat hui la campanya de promoció turística que ha encetat Gandia Protur baix el títol de “Road Show Playa de Gandia” perquè ven una imatge “inexistent” de la platja de la ciutat.

Tal i com ha explicat Morant, l’aposta per la promoció turística que està portant a terme el govern de Torró mitjançat Gandia Protur i el seu gerent, Carlos Bolta, està basada “en la venta de fum i l’engany al turista”. I és que tant alguns catàlegs a Fitur com ara la promoció del Road Show ofereixen una Gandia amb uns camps de golf, uns xiringuitos i unes platges temàtiques que “encara no tenen ni permisos”.

Morant es pregunta què passarà quan els turistes es decidisquen a vindre a Gandia “i vegen que absolutament res del que se’ls ha venut existeix i com pensen reparar aquest sentiment d’estafa”.

A més, els socialistes lamenten que, una vegada més, el govern del PP demostre que tenen diners per al que volen i mentre retallen en ajudes, mantenen el Bibliobús parat per una avaria o retallen serveis de transport públic com l’Urbà, “gasten diners amb una campanya de promoció turística massa costosa per als temps de les noves tecnologies”. Morant ha acabat assegurant que “la millor promoció turística es fa en reunions en despatxos i no amb teatres al mig del carrer”.

Per tot això, els socialistes han anunciat que han demanat per registre d’entrada conèixer el cost total i el pressupost de la campanya comercial, donat que, com de costum, l’han coneguda a través dels mitjans de comunicació. Respecte a açò, Morant ha dit que els seu grup municipal espera “que no es tracte d’una campanyeta per a que els amics de Carlos Bolta i Pepe Just viatgen per Espanya amb diners dels gandians”.