Els socialistes mostren el seu desacord a que la Universitat Catòlica puga gestionar la xarxa d’escoletes

Davant les notícies que el Grup Municipal Socialista de Gandia ha rebut sobre la voluntat del govern de Torró de privatitzar les escoletes i l’avenç de les reunions de l’executiu amb la Universitat Catòlica, el portaveu socialista, José Manuel Orengo, ha mostrat el seu desacord a la possibilitat que una empresa o una organització religiosa gestionen la major xarxa d’escoletes públiques de la Comunitat Valenciana.

Segons ha pogut saber el GMS, l’empresa de la que Torró parla quan tracta la privatització de les escoletes podria ser la Universitat Catòlica, que passaria a gestionar les huit escoletes que ara són municipals i que ofereixen una educació pública per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys. Un fet que “no consentim ni compartim els socialistes”, ha dit Orengo.

El portaveu socialista ha tornat a insistir en que la xarxa d’escoletes que ell mateix va potenciar la legislatura passada continue sent pública “i que ni cap empresa privada ni cap universitat de caràcter religiós se’n facen càrrec d’uns centres la gestió i el funcionament dels quals és, hui per hui, modèlic”.