Els socialistes no es fien de Torró ni del PP i animen als ciutadans a seguir presentant al•legacions

El Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia ha valorat hui la resposta del govern respecte al cobrament de la taxa del fem i en les quals negava que els ciutadans vagen a pagar el doble. Els socialistes asseguren no fiar-se ni de Torró ni del PP, que han demostrat no tenir paraula, i animen als ciutadans a seguir presentant al·legacions.

El regidor socialista Vicent Mascarell ha realitzat aquestes declaracions i ha assegurat que, tot i que la campanya informativa es troba encara en una fase inicial, cada dia són diverses les visites que tenen els socialistes de ciutadans preocupats per haver pagat a l’Ajuntament per un servei que no ha de prestar.

Mascarell, a més, s’ha mostrat “convençut” que les al·legacions que estan presentant els ciutadans “faran que, obligat per la pressió popular, el govern no tinga més remei que acabar rectificant”. De fet, la solució que ha pres ara el govern bordeja la legalitat i incompleix un acord adquirit amb la Generalitat Valenciana. Respecte a aquest fet, Mascarell ha assegurat que “la rebel·lia institucional d’una administració cap a una altra no és forma de resoldre els problemes”.

Per últim, el regidor socialista ha recordat que presentar al·legacions és “gratuït i garanteix que els ciutadans no paguen dues vegades pel seu fem”. La campanya dels socialistes continua en marxa a la web www.nopaguesdoble.com , tot i que els ciutadans poden demanar més informació en horari de matí al Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i per les vesprades els dimarts i dijous de 17.30 a 19.30 hores a la Casa del Poble del Carrer Abat Solà.