Els socialistes pregunten quants serveis públics desmantella el PP per a pagar el Maremàgnum

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i membre del consell d’administració de Gandia Protur, Diana Morant, ha exigit hui conèixer de immediat el cost que hauran d’assumir les butxaques dels gandians per a pagar el circ romà que Torró va a instal·lar en estiu en el parc del Clot de la Mota de la platja.

Concretament, la regidora socialista ha preguntat “quants serveis públics i quantes ajudes a associacions haurà de desmantellar el govern del PP per a pagar el que val el Maremàgnum”, assegurant que el que preocupa als ciutadans hui en dia no és només saber el contingut que omplirà el circ sinó quant els costarà la festa i el parc temàtic de Torró.

Morant ha explicat de la necessitat que hi ha de conèixer les xifres de immediat assegurant que així “s’evitarien mentides com les de l’any passat”. I és que la regidora socialista ha destapat que Gandia no cobrarà els 300.000 euros que, en concepte de patrocini d’una empresa privada, van fer quadrar les xifres dels concerts de l’estiu passat, confirmant així el dèficit de més de 500.000 euros que els socialistes van denunciar pocs dies després dels concerts i una vegada revisades les factures del dossier.

En aquest sentit, Morant ha sigut contundent i ha declarat que “ja està bé de mentides: han demostrat que tenen diners per al que volen”, i ha recordat que el PP de Gandia ha pujat impostos, ha retallat subvencions i ha desmantellat serveis públics “per a pagar la seua política d’oci i pandereta”.

Així, Morant ha instat al govern de Torró a explicar a la ciutadania “que pagaran per estacionar on abans era gratis per a muntar un circ, o que pagaran dues vegades la taxa del fem per a pagar als gladiadors, o que les escoletes seran més cares per a fer cinc concerts en estiu”.

Per últim, Diana Morant ha criticat que el govern del PP de Gandia, en plena crisi i amb més de 9.000 persones sense feina a la ciutat, “aposten pel model d’esdeveniments i parcs temàtics dels seus amics Camps i Fabra que ha portat a la Comunitat Valenciana a la ruïna”.