Els socialistes recorden que la Generalitat encara no ha pagat la seua part de la remodelació del Palau Ducal

El Grup Municipal Socialista de Gandia ha aprofitat la visita que va fer ahir el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a la ciutat per a recordar-li al màxim mandatari de la Generalitat valenciana que la seua administració encara li deu a Gandia més de 600.000 euros de la restauració del Palau Ducal, un deute que arrastra des de fa 10 anys.

Precisament Fabra va estar acompanyant a la presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, i a l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, en la visita que tots tres polítics van fer a l’històric edifici gandià. Per això, els socialistes han lamentat que Fabra visitara Gandia només, i una vegada més, per a fer-se la foto i no per a pagar.

Ja fa més de 100 dies que el PP ha arribat al govern de Gandia i encara no ha arribat ni un euro del deute que la Generalitat atresora amb Gandia. Però no només això: el poc pes de Torró amb les altes esferes de la Generalitat ha quedat palès amb el fet que Gandia no ha aconseguit arrancar cap compromís del Consell en qüestions bàsiques i de futur.

Així, els socialistes han recordat que ni s’ha aconseguit evitar la paralització de l’Hospital Comarcal, ni la reactivació del Palau de Justícia, ni la reforma del col·legi Sant Francesc de Borja ni la d’altres col·legis, ni que es mantinga el metge a Marxuquera.

Sense suport al corredor Mediterrani des de “la platja de Madrid”

La visita d’Esperanza Aguirre i Alberto Fabra a Gandia ahir va deixar algunes perles i, el que és més greu, una incertesa de futur per als valencians, donat que la presidenta madrilenya va eludir donar suport al corredor Mediterrani i va assegurar que serà Rajoy qui decidisca sobre el mateix.

D’aquesta manera, el PP es posiciona clarament en contra de les intencions de la Unió Europea, que considera prioritari el corredor del Mediterrani per davant del corredor Central, que és el que defenen Aguirre i Rajoy, posant en perill esta important infraestructura per als valencians si el PP guanya les eleccions del proper 20N.

Davant de totes aquestes postures, Torró va rendir homenatge al PP de Madrid assegurant que la platja de Gandia “és la playa de Madrid”, demostrant una vegada més que la seua principal preocupació no és Gandia ni les reivindicacions dels gandians.