Els socialistes valoren positivament l’anunci del conseller de Sanitat i esperen que es complisquen els acords

El Grup Municipal Socialista ha valorat hui positivament l’anunci realitzat ahir a Gandia pel conseller de Sanitat, Luis Rosado, qui va assegurar que el nou Hospital Comarcal podria començar a funcionar parcialment en el darrer trimestre de 2012 gràcies als 1,8 milions pressupostats per a aquesta legislatura des de la Generalitat Valenciana.

Ha estat el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Orengo, qui ha agraït la predisposició de la conselleria per a no abandonar el projecte com s’havia anunciat des del govern valencià a l’inici de la legislatura, i ha demanat a Rosado “que s’acomplisquen els acords que es van adquirir amb Gandia en el seu dia”.

I és que per a José Manuel Orengo, la gestió de Gandia amb el tema de l’Hospital Comarcal ha estat “modèlica”, arribant a assegurar que es tracta del “major exemple de serenitat política dels socialistes amb la Generalitat en la passada legislatura”, acceptant i no polititzant els continus retards respecte als anuncis que des de Conselleria arribaven, per la qual cosa ara li demana a Torró que no es doblegue al seu partit i continue exigint allò que mereix Gandia.

Orengo ha tornat a insistir en la seua predisposició a col·laborar en tot allò que es necessite i ha dit que “val més que s’obriga una part de l’Hospital que no res”, en referència al fet que, segons Rosado, el nou centre sanitari anirà completant els seus serveis al llarg del que resta de legislatura.

Els socialistes han tornat a insistir en la idea de que la crisi no era una excusa suficient per a abandonar un projecte que ja compta amb un estat de les obres tan avançat i que, a més, és el més important no sols per a Gandia, sinó per a tota la comarca de la Safor. Tot i això, des del GMS han lamentat que el conseller no haja utilitzat un espai municipal per a fer un anunci tan important i ho haja fet en la seu política del seu partit.