Ens congratulem per l’acord del parc de Sant Pere, on s’ha demostrat que escoltar els veïns dóna bons resultats

Els Socialistes de Gandia ens congratulem de l’acord al qual ha arribat este matí el Govern local del PP amb la plataforma Salvem el Parc de Sant Pere. “Ens felicitem perquè a la fi, el Govern local del PP ha escoltat, d’una vegada per totes, als veïns i ha consensuat el projecte de reforma. Així, s’ha demostrat que escoltar els veïns sempre dóna bons resultats”, ha ressaltat la regidora socialista Liduvina Gil.

No obstant això, els Socialistes considerem que en tot este procés s’ha perdut molt de temps i s’ha originat per part del Govern local del PP una crispació innecessària. “Han sigut molts mesos de conflictes artificials, gastant esforços i diners de tots els gandians inútilment”, ha asseverat Liduvina Gil, qui entén que tota la polèmica ha estat provocada per “l’actitud d’un alcalde dèspota i prepotent que no escolta la ciutadania, i pel desgovern del PP que estem patint i que està en hores baixes, el qual hem de fer-lo fora el pròxim 24 de maig”.

Finalment, ha regnat la cordura  i s’ha arribat a un acord  que no era tan complicat. “S’ha perdut un any. Si des del primer moment, l’alcalde Torró haguera parlat amb els veïns, no s’hauria arribat a l’extrem d’un conflicte que s’ha enquistat durant els primers dies de març”, ha assenyalat la regidora socialista Liduvina Gil. Cal recordar la consulta permanent amb els veïns —un dels compromisos irrenunciables en el programa de govern de la candidatura dels Socialistes de Gandia que encapçala Diana Morant— s’haguera pogut aplicar en este conflicte.