Es relaxa temporalment la restricció de trànsit en el Centre Històric per les obres del pont d’Alacant

El regidor de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha comparegut este matí en roda de premsa al costat de Pedro Izquierdo, president de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, per abordar diversos aspectes relacionats amb els talls de trànsit i modificacions en la circulació que es produiran amb motiu de les obres d’ampliació del pont de l’avinguda d’Alacant.

En primer lloc, l’edil socialista ha incidit que esta actuació afectarà la mobilitat del Centre Històric de manera que després de mantenir diverses reunions amb les parts afectades, s’ha decidit relaxar la restricció de circulació a la zona de ‘La Morada’ encara que tal com ha recordat “continua el seu esperit, és a dir, el vianant continua sent l’element preferent en la zona i la velocitat de circulació dels vehicles que la utilitzen serà mínima.

Arnau ha afegit que “creiem que estos mesos que ha funcionat ‘La Morada, la ciutadania ha interioritzat el concepte. Tots som conscients que les noves normatives imposades des d’Europa ens porten a aplicar este tipus de mesures”. Per a finalitzar i donada la situació, el responsable de Trànsit i Mobilitat ha recordat la necessitat d’utilitzar les rondes perimetrals per millorar la circulació i descongestionar el trànsit al centre de Gandia.

Per la seua banda, Pedro Izquierdo ha recordat que des de fa mesos els col·lectius afectats coneixien les possibles afeccions al trànsit que provocarien estes obres i que des del Govern local s’han acceptat les propostes i suggeriments presentats. “Des que se’ns van comunicar estes dues obres tan importants per a la ciutat, hem estat en contacte amb el govern i estudiat els possibles escenaris que ens podríem trobar per a adoptar solucions. Una vegada més hem d’agrair la bona predisposició i diàleg amb l’executiu municipal”, ha assenyalat Izquierdo.