Gandia acollirà del 26 al 30 de juny el V Desafío Gandia Sports Cup

Gandia acollirà del 26 fins al 30 de juny el V Desafío Gandia Sports Cup. Així ho han presentat a roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant, i Álex Pla, representant de l’empresa organitzadora AC Sports.

Un total de 52 equips, 10 més que a l’última edició, competiran en este torneig on, després de 140 partits, hi haurà un guanyador. “Que la xifra de clubs siga major any rere any és una mostra de consolidació d’esta iniciativa”, ha destacat la regidora socialista. A banda, ha afegit que “el Departament de Turisme ha col·laborat juntament amb el d’Esports per a l’organització de l’esdeveniment, una mostra més de la sinergia que hi ha entre els dos”.

S’espera que la xifra de pernoctacions diària arribe a les 1.000 persones, entre jugadors, cos tècnic, familiars i acompanyants. “És un torneig totalment lúdic amb l’objectiu de captar la major quantitat de gent per tal que practiquen esport i puguen gaudir de la ciutat”, ha destacat Pla.

Hi haurà tres seus: els camps de Roís de Corella, el Fort-Llopis del Grau i el Guillermo Olagüe i el seu camp B. En este últim és on es presentarà el torneig el diumenge 26 a les 21.30 hores, amb l’acompanyament d’una batucada i un espectacle de focs artificials. Les finals se celebraran durant la matinada del dijous 30 de juny. Com a novetat, l’entrada enguany serà gratuïta.