Gandia acollirà la Mediterranean Esei Cup del 14 al 17 d’abril

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del representant d’ESEI Euro Sport Event International, César Hernández, ha anunciat que la ciutat de Gandia albergarà la Mediterranean Esei Cup 2022, un dels tornejos de futbol juvenil amb més prestigi nacional actualment que enfronta alguns dels millors equips del món en les diferents categories. “Volem promocionar una destinació amb una platja meravellosa que oferix tots els recursos possibles”, ha destacat la regidora socialista.

El campionat es disputarà del 14 al 17 d’abril i les seus seran els camps de futbol Roís de Corella, Fort-Llopis, Xeraco i Benirredrà. Quatre. L’entrada als estadis serà lliure per a tot el públic. A més, els resultats dels partits es podran seguir en directe mitjançant una aplicació mòbil i una pàgina web.

En total, hi participaran més de 1.000 jugadors entre 9 i 16 anys representats per 60 equips. A les categories Benjamí i Aleví, el format serà de Futbol 7 i les trobades duraran 40 minuts, repartits en dos temps de 20 cadascun. Mentre que, en el cas de les modalitats Infantil i Cadet, serà de Futbol 11 i els partits arribaran fins als 50 minuts, amb dues parts de 25 cadascuna.

En primer lloc, els equips s’enfrontaran entre ells en una fase de grups. Els classificats accediran directament als quarts de final i, els que aconseguisquen guanyar el seu partit corresponent, passaran a semifinals, abans de conéixer el conjunt guanyador a la gran final. En acabar la competició a cada categoria, se celebrarà un lliurament de premis. “El nostre objectiu és intentar inculcar als xiquets els valors de la solidaritat, la companyonia i el respecte”, ha comentat Hernández.

D’esta manera, tota aquella persona que visite Gandia durant este pont podrà gaudir, a més d’un excel·lent espectacle futbolístic, de les platges locals, el seu clima immillorable i la seua gastronomia, vivint així una experiència turística única i memorable.