Gandia acudix a Fitur amb l’aval de ser una de les platges més segures del Mediterrani

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha presentat este matí als mitjans de comunicació com serà la participació de Gandia a l’edició de Fitur d’enguany que es desenvoluparà del 19 al 23 d’este mes a IFEMA. En primer lloc, l’edil socialista ha informat que este mateix matí s’ha presentat davant el sector, a la Mesa de Turisme, la participació que durà a terme Gandia a la fira de turisme.

“Enguany anem a Madrid amb unes circumstàncies atípiques que creiem que hem d’aprofitar. Fitur se celebrarà enguany d’una manera reduïda i estem convençuts que podrem competir a la Fira, ja que hi haurà menys destins. Açò ens ajudarà al fet que el nostre missatge cale més i arribem a més gent”, ha declarat el titular de Turisme, qui ha incidit que “som una destinació previsible, però hem renovat la nostra imatge per a adaptar-nos al major ús de les noves tecnologies i la virtualitat que s’han convertit en elements vitals”. Per esta raó, Gandia estrena des d’hui un nou web, un nou vídeo promocional i marca.

Sobre el web, Mascarell ha destacat que passa de ser una eina d’informació i promoció a un instrument que estarà a disposició dels professionals de sector. “Volem que cada recepció d’hotel, càmping o agència de viatge es convertisca en una tourist info en potència. Incorporarem informació diària de tal manera que en qualsevol moment el visitant sabrà el que pot fer cada dia a la ciutat, la programació cultural o d’esdeveniments, entre altres esdeveniments”, ha indicat.

Pel que fa a l’estand, Gandia tornarà a comptar amb un espai preferencial i donades les restriccions imposades per la pandèmia, enguany no hi haurà material promocional com en altres ocasions i tota la promoció es realitzarà mitjançant codis QR, imatges i vídeos. “La imatge predominant serà la platja i apostarem per la desestacionalització. Tenim una platja gran, on amb les distàncies de seguretat hi caben 50.000 persones i el passat estiu ja vam demostrar que som una destinació segura”, ha destacat.

Mascarell també ha assenyalat que “probablement som la platja més segura del Mediterrani i una de les més segures de tot el món si ens atenem a les dades d’incidència. És un factor afegit a tot el que tenim com a destinació i esperem que tots els que vinguen ho facen per a gaudir de la seua estada, però sempre complint les normes que tenim”. Durant la roda de premsa, el regidor socialista també ha informat que Gandia comptarà amb un monoposte publicitari a l’entrada de l’A3 donant la benvinguda als turistes.

Finalment, pel que fa al vídeo promocional ha remarcat que es tracta d’imatges que recorren totes les zones i recursos de la ciutat i ho fa amb imatges de tot l’any per a ressaltar la idea que “a Gandia és estiu tot l’any. Volem que els turistes vinguen més enllà dels mesos típics i que coneguen la nostra ciutat a la primavera, tardor i hivern”.