Gandia avança en el seu Pla de Sostenibilitat Turística

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, juntament amb Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges, van presidir el passat dijous la Jornada de Treball del Pla de Sostenibilitat Turística (PST) de Gandia a l’Hotel Bairén on van participar més de 30 membres del SICTED Gandia (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) i operadors turístics del destí.

Els objectius de la Jornada van ser presentar les accions de col·laboració amb les empreses turístiques del municipi en matèria de sostenibilitat, accessibilitat i creació d’experiències turístiques, i donar les línies de treball estratègiques de caràcter sostenible que s’impulsen a Gandia: economia circular, club de producte d’experiències turístiques i accessibilitat i ferramentes tecnològiques per a la promoció turística (infotools i Maketplace d’experiències turístiques).

Estes línies de treball es troben dins del marc d’execució del Pla de Sostenibilitat Turística (PST) de Gandia, finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme d’Espanya, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament, i que coordinen de manera transversal pel programa SICTED Gandia.

El compromís d’este PST va més enllà d’orientar a la millora de la qualitat turística. També fanun treball col·laboratiu per a fer, entre tots, un destí més competitiu i sostenible en el temps. En esta línia, SICTED Gandia treballa transversalment amb els plans i estratègies de turisme de Gandia, com un fòrum de participació a través de grups de millora.