Gandia celebra este dissabte la 45 edició de la Gala de l’Esport amb el lema ‘Units per l’esport, connectats per l’amistat’

El regidor d’Esports, Jesús Naveiro, i la tècnica del departament, Silvia Valero, han presentat hui la 45 edició de la Gala de l’Esport, que se celebrarà a les 20 hores del pròxim dissabte, 2 de desembre, en el Teatre Serrano. Enguany, el lema és ‘Units per l’esport, connectats per l’amistat’. En paraules de Naveiro, s’ha triat este lema per a transmetre la idea que “els esportistes són rivals en el camp, però creen vincles fora del joc que es manté amb el pas dels anys”.

A l’acte assistiran 40 clubs que ja han presentat als seus candidats masculins i femenins i equips per a guanyar el Premi al Millor Esportista de Gandia, amb el qual finalitzarà el lliurament de guardons. A més, d’entre tots els nominats hi haurà 8 mencions especials pel seu singular currículum.

Com ha explicat Valero, durant la cita també s’entregaran els guardons al Millor Tècnic de l’Any i a la Millor Empresa Col·laboradora, així com el Premi Damià Català a la millor trajectòria esportiva.

Enguany, el Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia, el Club Gimnastica Artística Educasport i l’equip de ball de l’acadèmia local Dance Room seran els encarregats d’amenitzar l’acte entre els diferents lliuraments i reconeixements.

Naveiro ha aprofitat la roda de premsa per a assenyalar que espera que siga una nit “en la qual tots els esportistes puguen veure’s reflectits d’una forma o una altra”, i ha manifestat el seu desig que “continuen formant-se en els valors de motivació, superació, constància i esforç que fomenten este tipus de disciplines”.

Finalment, cal afegir que les persones que no puguen acudir podran veure la Gala en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.