Gandia compta amb un camió per combatre plagues en grans superfícies

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, la de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i Joaquín Bernabeu, gerent de l’empresa CTL, han presentat hui un nou camió (model SprayStream 35I) que operarà a la nostra ciutat, destinat tant per a desinfecció com per al control de plagues per a grans superfícies externes. Un tipus de vehicle que ja ha utilitzat amb èxit l’UME a Madrid per desinfectar determinades zones durant la quarantena com puguen ser els voltants de centres educatius, parcs, urbanitzacions, etc.

Diana Morant ha mostrat la seua satisfacció per la incorporació d’este nou vehicle: “Amb este camió continuarem treballant en la desinfecció al carrer adreçada a la principal emergència que tenim hui en dia com és el coronavirus, a més d’ajudar a evitar la propagació del mosquit tigre. Gandia es convertix en una gran capital a l’hora d’aplicar les últimes tecnologies als serveis que es presten perquè som ciutat de la Ciència i la Innovació. Una ciutat que aplica el coneixement d’administracions, universitats i empreses privades per desenvolupar iniciatives que milloren la vida dels seus ciutadans”.

Amb este vehicle se substituirà la feina que abans es realitzava amb brigades de manera que es farà més eficientment i sostenible (es consumeixen menys recursos), ja que s’arriba a més espais en menys temps i utilitza millor els productes necessaris.

Imatge: Telesafor