Gandia continua amb els treballs del Pla de Millora d’Instal·lacions Esportives 2021

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha visitat este matí les instal·lacions del poliesportiu municipal per a supervisar els treballs que, dins del Pla de Millora d’Instal·lacions Esportives 2021, s’han realitzat durant les últimes setmanes. L’edil socialista ha mostrat la seua satisfacció pels resultats dels treballs i ha recordat que “l’any passat el Departament d’Esports ja va invertir prop d’un milió d’euros en diferents actuacions i que, enguany, es continuarà amb el ritme inversor per a aconseguir adaptar i millorar les instal·lacions esportives”.

La primera de les actuacions ha estat la pintura dels edificis del recinte esportiu com ara el pavelló, la cafeteria, la zona del gimnàs d’halterofília, el gimnàs d’esgrima, a més de la piscina, per a millorar la imatge general del poliesportiu.

D’altra banda, i aprofitant el decret de la Generalitat Valenciana que ha reduït l’ús de les instal·lacions esportives, el Servei d’Esports ha instal·lat nous ‘poyetes’ homologats a la piscina convertible que serviran perquè els esportistes puguen entrenar i practicar en les millors condicions.

Posteriorment, han acudit a les instal·lacions de tir amb arc on s’ha procedit a delimitar la zona i instal·lar mesures per a millorar la seguretat, de manera que ara podran ser utilitzades de manera simultània amb el camp de rugbi.