Gandia desmantella el cos de Policia Local destinat a controlar el trànsit

El regidor del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha denunciat hui que Gandia ha desmantellat el cos de Policia Local destinat al control del trànsit de la ciutat. Així, segons ha explicat el socialista, els agents destinats a les qüestions de mobilitat han passat de ser 25 a només cinc, engreixant els agents destinats a matèries de seguretat.

Aquesta mesura presa pel govern del PP de Gandia respon a la futura creació d’un nou grup d’agents de mobilitat que ahir mateix va anunciar el concejal no electe Javier Reig. Un grup que estarà format per 20 agents però que, tal i com ha explicat Mascarell, encara resten mesos per a que puguen estar operatius.

Mascarell ha explicat que, malgrat no estar creat encara aquest equip d’agents de mobilitat, la Policia de Gandia ja ha vist reduïda la seua plantilla destinada a aquests menesters, “deixant quasi abandonada i desemparada la gestió del trànsit durant uns mesos, provocant problemes puntuals que causen incomoditats als veïns”, ha dit el regidor socialista.

Així, un total de prop de 20 agents que fins ara es dedicaven a la mobilitat han passat a engreixar la plantilla destinada a seguretat. Un fet que per a Mascarell “no era necessari fer amb tanta urgència perquè l’augment de la Policia Nacional en els darrers anys fa que Gandia ja siga una de les ciutats més segures del país”.

El que lamenta Mascarell és que la mobilitat “continua sent un dels principals problemes de la ciutat de Gandia” i ha assegurat que, si no tornen a destinar-se més agents a aquests aspectes, “la situació pot empitjorar fins que arribe el nou equip de mobilitat”. Així, ha conclòs Mascarell, ja es poden observar problemes en les hores punta en alguns dels carrers més concorreguts de la ciutat.