Gandia invertirà 204.000 euros per a renovar el cautxú de tretze parcs infantils

Dins del Pla d’Humanització de Places i Carrers, l’Ajuntament de Gandia destinarà un total de 204.000 euros per a millorar un total de 13 parcs infantils de la ciutat. Així ho ha informat l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha estat acompanyat pels edils Miguel Ángel Picornell, Nacho Arnau i Alícia Izquierdo.
L’actuació s’iniciarà el pròxim dia 17 d’octubre i durarà fins Nadal.

Referent a això, José Manuel Prieto ha destacat que els parcs amb zones infantils són molt utilitzats. “No es tracta d’una mera reparació. Es tracta d’un canvi complet del cautxú d’estos tretze parcs. Esta actuació s’unix a totes les intervencions que estem fent en tota la ciutat per a millorar els espais on els ciutadans conviuen”, ha afirmat.

Les intervencions es realitzaran en les següents places: dels Llauradors, Prado, Sant Josep, Rei Jaume I, Escorxador, de l’Estació, Dos Campanars, Alqueria Martorell, del País Valencià, Alqueria de les Flors, a més dels parcs situats en el Centre Social Marcel·lí Pérez, passeig Rosa dels Vents, i els carrers de les Càtedres i Parpalló.