Gandia perd 12 beques Erasmus per la ineptitud d’una col·locada a dit

Va passar en 2011 i torna a passar dos anys després. Gandia ha perdut 12 beques Erasmus per a estudiants de FP que permetia que, durant 3 mesos, realitzaren pràctiques de formació en empresa de l’estranger a més d’obrir la porta a noves possibilitats laborals. En 2011, es van perdren les beques per no fer front al pagament de setembre. En esta ocasió, es deu a l’errada de forma en emplenar la sol·licitud, una errada a càrrec d’una de les col·locades a dit del PP.

Segons Liduvina Gil, “els col·locats del PP ens estan eixint molt cars, no sols pel salari que perceben, sinó per la seua incapacitat laboral per al càrrec que ocupen, del que la pèrdua d’estes 12 beques és un bon exemple”. Encara així, més enllà de l’errada de la persona encarregada, la responsable última és la deixadesa de la regidora d’Educació Marta Chàfer que “com sempre, no sap i no respon”. A més, en la línia expresada per Joves Socialistes, Liduvina Gil assenyala que “Les polítiques de joventut no són repartir entrades gratuïtes per als concerts, sinó preocupar-se de garantir als joves este tipus d’oportunitats”.

La pèrdua d’estes beques, a les que pot tenir accés a tota la població independentment de les seues possibilitats econòmiques, contrasta amb l’interés del PP per a implantar un Col·legi Britànic privat en el CSI-COM al que tan sols podrien accedir estudiants de família rica. Per això, Liduvina Gil exigeix a l’Ajuntament que es faça càrrec de les beques que ha perdut per la ineptitud d’una de les col·locades a dit del PP: “si tenen 2,5 milions per a fer un camp de golf, tindran 12.000 euros perquè els nostres estudiants de FP puguen formar-se en l’estranger”.