Gandia posa en marxa el concurs fotogràfic ‘L’esport no es rendeix’

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa el concurs fotogràfic ‘L’esport no es rendeix’, una iniciativa destinada a reflectir com la pandèmia provocada per la covid-19 ha afectat el món de l’esport. Paral·lelament, una vegada finalitzat el concurs s’organitzarà una mostra fotogràfica amb fins a 80 imatges seleccionades que podran ser vistes del 23 de novembre al 13 de desembre en una mostra que es realitzarà en la via pública. Estes fotografies tindran un reconeixement econòmic de 80 euros. Les bases per a participar poden consultar-se en www.gandia.es.

L’edil socialista ha explicat que la temàtica de les fotografies serà Gandia i la pràctica esportiva dels seus ciutadans, de l’esport de competició, les instal·lacions esportives o com ens ha afectat la covid-19 i com ens hem adaptat. Cada autor podrà presentar un màxim de deu obres que, obligatòriament, estaran realitzades durant el període de la pandèmia. Es valorarà la qualitat artística i el valor documental de les imatges. Totes les fotografies hauran de ser originals, no premiades ni publicades en cap altre concurs i estar lliures de drets que puguen tindre tercers. La tècnica serà lliure però no s’acceptaran imatges alterades electrònicament ni fotomuntatges.

Les fotografies hauran de ser entregades en el Servei d’Esports (avinguda dels Esports,4) en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores fins al pròxim 6 de novembre. Posteriorment, un jurat format per persones de reconegut prestigi en el món de la fotografia i l’Esport que decidirà les imatges seleccionades el 20 de novembre.

Per a Lydia Morant, esta iniciativa vol visibilitzar “l’esport a la nostra ciutat, posar en valor el teixit associatiu relacionat amb els esports i l’esforç que s’està fent per part de tots els clubs i associacions per a adaptar la pràctica esportiva a la nova normalitat al temps que es transmeten bons valors als més menuts. Des d’ací vull animar als fotògrafs i esportistes de la ciutat perquè participen en esta iniciativa que segur tindrà molt bon acolliment entre el públic”.