Gandia posa en marxa una línia d’ajudes al lloguer per a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat per la covid-19

El passat mes d’octubre es va publicar al Butlletí Oficial de la Província(BOP) de València la convocatòria per a presentar sol·licituds en relació a les subvencions directes, en matèria d’habitatge, per a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat ocasionades per la covid-19. Estes ajudes es destinen a persones víctimes de violència de gènere, que hagen estat objecte de desnonament, persones sense llar o altres persones especialment vulnerables.

Tal com ha informat la regidora delegada en matèria d’Habitatge, Amparo Victoria, l’import de les ajudes que ha de concedir l’Ajuntament consistix en l’aportació de fons procedents de la Generalitat Valenciana (més de 85.000 euros). El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 13 de novembre i la sol·licitud s’haurà de realitzar al web municipal en el següent link: https://gandia.sedelectronica.es/dossier.2.2 Per a més informació les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Habitatge, o telefonant al 96 295 96 88.

“Seguim treballant en mobilitzar recursos per ajudar als que pitjor ho estan passant durant esta crisi. Gràcies a la complicitat de la Generalitat hem posat en marxa esta línia d’ajudes que se suma a totes les altres accions que des del març s’han posat en marxa per alleujar la situació de les famílies amb menys recursos”, ha indicat l’edil socialista.