Gandia prepara la seua cita anual amb els esportistes

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut hui en roda de premsa per informar que la tradicional Gala de l’Esport que s’organitza tots els anys a la nostra ciutat no es farà enguany a causa de la situació sanitària, ja que no s’ha desenvolupat una temporada esportiva normalitzada amb els seus corresponents competicions per a realitzar una avaluació dels esportistes de la ciutat.

Tot i així, tant el Servei d’Esports com l’Ajuntament han considerat important reconéixer la trajectòria esportiva de tots els esportistes, clubs i entitats de la ciutat. Tal com ha explicat la regidora socialista, “posarem el focus en ells el dia que s’hauria d’haver celebrat la Gala, el 28 de novembre a partir de les 20.30 hores quan s’emetrà un curtmetratge titulat ‘La cita de Gala’ que vindrà precedit d’un programa previ retransmés per Telesafor on es donarà protagonisme als esportistes i els seus clubs amb entrevistes a destacades personalitats de l’esport a Gandia. És un curtmetratge que pretén ser una picada d’ullet al que podria haver estat la Gala de l’Esport d’enguany i un homenatge a tots els que fan possible la pràctica esportiva a Gandia”.

A més de la Gala, des del Servei d’Esports s’han posat en marxa dues accions comunicatives per donar protagonisme a l’esport i treure’l al carrer. D’una banda, s’ha organitzat un concurs fotogràfic que es veurà reflectit en una mostra fotogràfica que es desenvoluparà a l’aire lliure. “Els esportistes i els clubs no s’estan rendint davant la pandèmia, continuen amb la seua activitat i ho fan amb molt d’esforç molt important”, ha indicat Morant.

Finalment, l’edil d’Esports ha agraït l’esforç d’esportistes i clubs i ha reiterat la importància que “tots siguem rigorosos i continuem respectant la distància de seguretat, l’ús de la mascareta sempre que siga possible i la neteja de les mans”. Més informació de la Gala en: www.lacitadegala.com