Gandia presenta el seu pla de turisme intel·ligent en el primer Congrés Nacional sobre Smart City

La ciutat de Gandia va participar ahir en el primer Congrés Nacional de la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI) sobre Smart City, que té lloc els dies 29 i 30 de novembre al complex esportiu-cultural La Petxina de València. Així, Gandia es va posar com exemple de municipi amb bones pràctiques de la Comunitat Valenciana mitjançant la ponència ‘Gandia, adaptació de la metodologia DTI a un destí turístic madur’, juntament amb altres ciutats com Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Saragossa o Màlaga. En aquest sentit, Gandia ha tingut l’oportunitat d’exposar les seues experiències i iniciatives sobre el Pla Estratègic de Destinació Turístic Intel·ligent.

Segons el regidor delegat d’Smart City i Projectes Europeus, i de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, “és una gran oportunitat per a Gandia participar en aquest congrés, ja que ens converteix en referent en matèria d’innovació aplicada a les polítiques turístiques. Anem a aprofitar aquesta conjuntura per a aprendre d’altres ciutats i conéixer bones pràctiques referents al turisme i a la gestió integral com a ciutat innovadora”.

Mascarell també ha destacat que “el futur de les polítiques en la nostra ciutat i del municipalisme passa per incorporar la innovació, les noves tecnologies i la digitalització. Un camí necessari i útil, que no hem de perdre”.