Gandia se suma al Dia Internacional del Càncer Infantil

L’Ajuntament de Gandia se suma al Dia Internacional del Càncer Infantil que se commemora hui 15 de febrer. Una jornada significativa que pretén sensibilitzar i conscienciar sobre els desafiaments que afronten els xiquets i adolescents i les seues famílies respecte a esta malaltia, així com la necessitat que tots els xiquets i xiquetes puguen comptar amb un diagnòstic i tractament precís i puntual.

En este dia tan significatiu, l’Ajuntament de Gandia, que no s’ha oblidat de la causa i se suma any rere any a esta jornada commemorativa, ha penjat una banderola al balcó del consistori per a recordar-ho.

Després de l’acte, Liduvina Gil, regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, ha reivindicat la necessitat de reunir esforços per a invertir i contribuir a esta causa i ha destacat el compromís de l’ajuntament en esta direcció: “L’Ajuntament de Gandia i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Gandia treballem colze a colze per a millorar la vida d’estos xiquets i xiquetes, i per a ajudar als familiars a aconseguir els recursos necessaris perquè desenvolupen tot el seu potencial”.