Gandia sensibilitza sobre l’assetjament escolar amb el webinar ‘Bullying: un problema amb solució?’

Amb motiu del Dia Mundial Contra l’Assetjament Escolar que es va commemorar el passat 2 de maig, la regidora d’Infància, Liduvina Gil, ha informat este matí que el seu departament ha organitzat per al pròxim dimecres, 12 de maig, a les 18 hores, el webinar (seminari ‘online’) gratuït ‘Bullying: un problema amb solució?’.

Es tracta d’una iniciativa que va sorgir de la inquietud del Consell de la Infància de Gandia per esta problemàtica i que tracta de promoure activitats entre la ciutadania i, especialment, entre la infància i joventut de la nostra ciutat, que ajuden a sensibilitzar sobre qüestions tan sensibles com l’assetjament a les escoles.

El webinar consistirà en una ponència a Internet on les persones que assistisquen hi podran compartir coneixements i experiències al final de l’activitat, així com plantejar preguntes i dubtes, que seran resoltes per les expertes que hi participen en la trobada virtual. Així, la presentació anirà a càrrec de l’edila socialista, qui comptarà amb la col·laboració de les integrants de la Unitat d’Atenció i Intervenció (UAI) del Pla PREVI de la Generalitat Valenciana, Pilar Carril i Esmeralda Llorca, professionals que facilitaran recursos i eines per a fomentar la prevenció i sensibilització en matèria de violència en la infància i adolescència.

Este seminari ‘online’ gratuït va adreçat a tota la comunitat educativa, entitats socials i la ciutadania en general. Per a participar-hi es requerix inscripció prèvia a la pàgina web https://bit.ly/3xVqic3, on s’hi ha d’omplir un formulari per a rebre l’enllaç directe que permet accedir a la conferència.