Gandia torna a batre el rècord d’atur mentre el PP de Torró elimina projectes de foment d’ocupació

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha valorat hui les xifres de l’atur al mes de març a Gandia, que tornen a batre un rècord negatiu situant-se en 9.230 persones sense treball. Un fet que contrasta, segons ha anunciat Mascarell, amb el fet que el PP “haja eliminat projectes de foment d’ocupació dels pressupostos municipals”.

I és que, segons denuncien els socialistes, els pressupostos de 2012 aprovats va unes setmanes a Gandia suposen la eliminació de les partides que hi havia previstes en l’anterior exercici per a Formació, Inserció laboral i Orientació laboral. Unes propostes amb les quals l’Ajuntament de Gandia tractava de buscar eixida a ciutadans que sofreixen una situació delicada.

Per a Mascarell, aquesta és una nova demostració de que “els pressupostos que el PP de Torró va aprovar en solitari suposaran més atur i més frustració social a Gandia”.

Per tot això, Mascarell ha exigit a Torró que pose en marxa “de manera immediata” el Treball Social Protegit que contempla el pressupost. Per al regidor socialista, “només amb una mesura com aquesta el PP aconseguiria, d’una vegada per totes, complir amb la seua promesa electoral del Ahora Empleo que, fins ara, ha estat una mentida”.

Per contra, els socialistes han advertit al govern que continua gestionant els recursos municipals sense tenir en compte les necessitats de la població. Així, llancen un missatge als populars: ni els concerts, ni les jardineres flotants ni canviar moreres per palmeres van a treure a Gandia de la crisi.