Gil i Orengo acaben els actes territorials al Grau i hui tanquen campanya al Museu Faller

La candidata socialista de la comarca de la Safor al Congrés dels Diputats, Liduvina Gil, està vivint les darreres hores de la campanya electoral amb molta intensitat amb actes territorials, campanyes per districtes i visites a col·lectius dem la ciutat.

Ahir pel matí, Gil es va reunir amb els membres del col·lectiu CLGS, que defensa els interessos de les llibertats sexuals. Allí, va defensar el programa electoral i les propostes de Rubalcaba, recordant que ha estat el govern socialista qui més ha lluitat per les seues llibertats, mentre que el PP de Rajoy les amenaça constantment.

Ja per la vesprada, la candidata socialista al Congrés i el secretari general del partit a Gandia, José Manuel Orengo, van reunir a prop d’un centenar de veïns del Grau per a explicar-los les propostes electorals de Rubalcaba i que en les eleccions d’aquest diumenge està en joc l’Estat de Benestar. Abans de l’acte, Gil va recórrer algunes cases del districte marítim per fer campanya porta a porta amb els veïns.

Hui pel matí, Gil ha estat fent campanya pels carrers de Marxuquera, i més tard, ha visitat els membres de la ONG Buñoleras sin fronteras, que han rebut a la candidata des del seu menjador social, inaugurat durant l’anterior legislatura i baix un govern socialista.

I esta nit, els socialistes de Gandia estaran presents en el míting de cloenda de la campanya electoral en la comarca de la Safor, que tindrà lloc a les 20 hores en el Museu Faller i que comptarà amb la presència dels dos candidats de la comarca al Congrés i al Senat, Liduvina Gil i Asensio Llorca respectivament, amb els secretaris generals del país i de Gandia, Jorge Alarte i José Manuel Orengo, i amb la candidata número 1 al Congrés per València, Inmaculada Rodríguez-Piñero.

Gil dóna suport a les treballadores d’ASAEM  i FEAFES

La candidata socialista va trobar una estona en la seua agenda de campanya per a acompanyar a les treballadores del CRIS en les seues reivindicacions davant els impagaments de la Generalitat Valenciana, que no els ha pagat les nòmines des del mes de maig, posant en perill no només la continuïtat del servei, sinó també que es puga mantenir l’espai del CRIS.

Es tracta de la segona reivindicació que aquestes treballadores, encarregades de cuidar a malalts mentals i discapacitats de la ciutat, fan a les portes del seu centre a Gandia, demostrant que la Generalitat no aposta en l’Estat de Benestar i retalla en polítiques socials.