Guillermo Barber confirma que menteix quan diu que Gandia està intervinguda per l’Estat

Durant el transcurs de la comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia celebrada aquest migdia, el regidor d’aquest departament ha confirmat que ha mentit al valorar els pressupostos i que realment Gandia no està intervinguda pel Govern d’Espanya i, per tant, les decisions preses depenen de l’executiu de Torró.

Ha estat la regidora socialista Ana Garcia qui ha demanat al regidor del PP que li mostrara un document on es certificara que Gandia està intervinguda per l’Estat, tal i com ha dit Barber hui mateix als mitjans de comunicació quan ha valorat els pressupostos de 2012. A la pregunta de la regidora socialista, Barber ha confirmat que no existeix eixe paper i que es tracta d’una “interpretació política”.

Davant aquesta nova mentida del govern del PP, els socialistes li demanen a Barber menys sensacionalisme i més rigor a l’hora de tractar temes de vital importància en el dia a dia de l’Ajuntament com són els pressupostos i l’estat econòmic. Per a Garcia “no es pot frivolitzar en aquests temes perquè no tot val per a desprestigiar a l’anterior govern”.