Guillermo Barber oblida que governa des de juny de 2011 i que té diners per al que vol

Els membres del govern del PP de Gandia continuen oblidant que governen des de juny de 2011 i que els pagaments amb associacions i col·lectius de la ciutat de l’any passat són responsabilitat seua, que no han estat capaços de gestionar per a pagar ni un sol euro en els nou mesos que fa que governen malgrat que Gandia va rebre, ja amb Torró com a alcalde, la major part dels ingressos corrents d’un any.

Per als socialistes, tant Guillermo Barber com Víctor Soler, Vicent Gregori o el propi Torró tracten de tapar les seues nefastes gestions amb acusacions i mentides sobre el govern anterior i la situació econòmica que va deixar, mentre que el que és ben cert és que els impagaments del govern de Torró són conseqüència de les seues prioritats.

I és que els socialistes insisteixen en que el PP de Torró té diners per al que vol, i mentre Julio Iglesias, Tom Jones, els bous o els propietaris de la Citroën ja han cobrat, ni les falles, ni els clubs esportius ni les associacions culturals de la ciutat ho han fet encara. Mentre s’han gastat diners amb esdeveniments i remodelacions diverses, no han sigut capaços de pagar al dia nòmines de molts treballadors municipals.

De fet, els socialistes recorden que hui mateix han demostrat amb documents que van pagar tot el que es devia a les falles, mentre que Torró no ha pagat quatre trimestres de la hipoteca del Museu Faller ni el el 20% pendent del conveni de 2011 ni res del conveni de 2012.

Hui, Guillermo Barber ha anunciat el pagament de 180.000 euros a entitats esportives en subvencions de 2011 i ha culpat a l’anterior govern per no haver pagat abans. Els socialistes li recorden que si no ha pagat des de juny és perquè no ha volgut, perquè diners per a concerts i concessionaris de cotxes sí que han tingut i la major part dels ingressos corrents del consistori van entrar amb ells al govern. Hui s’ha sabut que han pagat 500.000 euros als propietaris de la Citroën, quantitat que cobria sobradament molts convenis amb clubs esportius i associacions.

Per últim, els socialistes li demanen a Barber que deixe la demagògia al calaix i es dedique a gestionar els pagaments més ràpidament. El GMS assegura que va votar en contra del conveni amb la Diputació per a la recaptació dels impostos perquè perjudica a Gandia (que pagarà un milió d’euros per la gestió) i als municipis menuts, però no han votat en contra a que cobren les associacions i entitats esportives de la ciutat, que tenen totes les ajudes amb les que compten gràcies a les gestions dels socialistes als governs anteriors.