Iniciem la campanya amb una nit de sopar i pegada de cartells

La tradicional cita d’inici de campanya tindrà lloc hui a les 21.30 hores a la Casa del Poble amb un sopar d’entrepà.

La vetllada continuarà a la mitjanit amb l’acte de pegada dels primers cartells a la plaça Major de Gandia.

Comença la campanya electoral de les Europees a Gandia. Els socialistes ja preparen per a aquesta nit la tradicional vetllada amb la qual es dóna el tret d’eixida als 15 dies previs a unes eleccions. Així, l’agrupació local de Gandia ha preparat un sopar d’entrepà a la seua seu, al carrer Abat Solà, i la posterior pegada dels primers cartells electorals.

La festa començarà a les 21.30 hores a la Casa del Poble, seu dels socialistes de Gandia, on militants i simpatitzants soparan junts per a reunir-se abans de l’inici oficial de la campanya. Aquest tindrà lloc a la mitjanit a la plaça Major, davant l’Ajuntament, on els principals polítics dels partits locals enganxaran els seus cartells electorals, els primers amb els quals comença una intensa nit de pegada de cartells.

La secretaria d’Organització del PSPV a Gandia, Diana Morant, ha assegurat que “els socialistes i progressistes en general de Gandia estem molt il·lusionats amb aquestes eleccions perquè són les primeres on anem a poder dir al PP que no volem la seua política de retallades i mentides”. Morant ha afegit que “aquestes europees són molt importants i anem a treballar durant aquests 15 dies per a explicar als gandians, de persona a persona, que el canvi a Gandia, a València i a Espanya comença per aquestes eleccions”.