Inma Rodríguez pren possessió com a nova regidora del Grup Municipal Socialista

A l’inici del Ple municipal de l’Ajuntament de Gandia que ha tingut lloc hui corresponent al mes de juliol, el primer amb caràcter ordinari presidit pel nou alcalde, José Manuel Prieto, ha pres possessió del seu càrrec com a nova regidora del Grup Municipal Socialista Inma Rodríguez Calderón, qui com a membre del Govern local serà l’edil de Benestar Social i presidirà també la Junta de Districte de Corea.

 

CURRÍCULUM

Va cursar estudis de Grau Mitjà Administratiu en el Centre d’Ensenyament Esclaves Benirredrà, completant la seua formació amb els cursos de “Atenció a la infància” del CSI-COM de l’Ajuntament de Gandia, “Auxiliar d’ajuda domiciliària” i “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions”, tots dos desenvolupats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

En l’àmbit professional exerceix d’auxiliar d’infermeria en una residència de la tercera edat, sector privat, des de l’any 2007 fins a l’actualitat, on va exercir de delegada sindical per la Unió General de Treballadors (Sector Salut, serveis sociosanitaris i dependència) durant els exercicis del 2016 al 2020.

Quant a l’àmbit associatiu, va participar activament en els inicis de l’Associació Tirant lo Blanc d’Estudiants (ATBE) i posteriorment en el Consell dels Joves de Gandia.

Membre de l’Associació de Festers de Marenys de Rafalcaïd

Vocal de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Benipeixcar des de 2018 fins a l’actualitat.

Respecte de la participació política, milita en el PSPV-PSOE des de l’1 de gener del 2011, partit amb el qual anteriorment ja col·laborava.

En 2018, entra a formar part de la Comissió Executiva Municipal del PSPV-PSOE de Gandia, on en l’actualitat ocupa el càrrec de Sotssecretària de Territorial, coordinant el Consell Territorial.

Membre des de 2018 del Comité Comarcal del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna fins a l’actualitat.