• Regidora delegada de Benestar Social, Inclusió i Famílies
  • Regidora delegada de Joventut
  • Presidenta de la Junta de Districte de Corea
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia

Va cursar estudis de Grau Mitjà Administratiu en el Centre d’Ensenyament Esclaves de Benirredrà, completant la seua formació amb els cursos d’atenció a la infància del CSI-COM de l’Ajuntament de Gandia, així com els cursos d’auxiliar d’ajuda domiciliària i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions, tots dos desenvolupats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

En l’àmbit professional ha exercit d’auxiliar d’infermeria en una residència de la tercera edat en el sector privat, des de 2007 fins a 2021, on va exercir de delegada sindical per la Unió General de Treballadores i Treballadors (UGT) del Sector Salut, Serveis Sociosanitaris i Dependència durant els exercicis del 2016 al 2020. Regidora a l’Ajuntament de Gandia des de juliol de 2021.

Pel que fa a l’àmbit associatiu, va participar activament en els inicis de l’Associació Tirant lo Blanc d’Estudiants (ATBE) i, posteriorment, en el Consell dels Joves de Gandia.  Membre de l’Associació de Festers de Marenys de Rafalcaid. Vocal de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Benipeixcar des de 2018.

Respecte de la participació política, milita en el PSPV-PSOE des de l’1 de gener del 2011, partit amb el qual anteriorment ja col·laborava. En 2018, entra a formar part de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia, on va ocupar el càrrec de vicesecretària Territorial, coordinant el Consell Territorial. Membre des de 2018 del Comité Comarcal del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna.