Joan Muñoz: “És el moment d’involucrar-nos i donar la cara per a canviar tot el que no ens agrada a Gandia”

La candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, ha presentat hui una nova incorporació —en llocs d’eixida— a la candidatura que presentaran els Socialistes de Gandia a les pròximes eleccions municipals. Es tracta del conegut actor i director teatral, Joan Muñoz, —un dels fundadors de la companyia Pluja Teatre— qui ha indicat que ha accedit a formar part de la llista dels Socialistes al tractar-se d’un projecte il·lusionant. “La gent em diu pel carrer que confien amb què la situació que vivim canvie. Per això, pense que ara és el moment d’involucrar-nos i donar la cara, mirant a les persones als ulls i dient-los que estem al seu costat”, ha destacat Muñoz.

Pel que fa a la vinculació de Joan Muñoz amb el món de la cultura, considera que a l’Ajuntament de Gandia s’hauria de partir d’uns mínims, destinant a Cultura un tant per cent fixe del pressupost municipal, que fóra fruit del consens. “La cultura no és una despesa, sinó una inversió. Així, no ha d’estar a expenses de qui governe, i estiga qui estiga al govern local no s’hauria de vore com una cosa capritxosa”, ha apuntat Joan Muñoz.

El nou integrant de la candidatura electoral dels Socialistes de Gandia també ha dit que, “parodiant a l’alcalde Torró, llevar-li l’alcaldia sí que té cost zero. La ciutadania tan sols ha d’acudir a votar el pròxim 24 de maig amb consciència, la qual cosa és debades”.

Per la seua banda, la candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant ha definit Joan Muñoz com “una persona que, com jo, pensa que qualsevol nit pot sortir el sol, i estic convençuda que amb la seua ajuda més prompte que tard a Gandia tornarà a lluïr el sol”.

Morant també ha afirmat que “Joan és una garantia per a què Gandia recupere de nou l’esplendor cultural que es mereix; la cultura ha de ser també un motor econòmic i generador de riquesa de la nostra ciutat”.

“Li hem ofert l’instrument socialista a Joan Muñoz perquè l’utilitze de la millor manera possible, impregnant-lo amb la seua personalitat pròpia”, ha comentat la candidata a l’alcaldia dels Socialistes de Gandia, qui li ha demanat que “no canvie mai, però que a nosaltres sí ens faça canviar a millor”.