José Manuel Orengo demana a Torró que els càrrecs públics i assessors fitxen en l’horari de treball

Després de les polèmiques suscitades des del PP en els darrers dies, l’assessor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Pepe Mas, i el portaveu del mateix, José Manuel Orengo, han comparegut en roda de premsa per desmentir les mentides denunciades pels populars.

El missatge d’Orengo i Mas ha estat doble: per una part, desmentir que l’assessor haja estat treballant per al partit en comptes de per al GMS; i per altra, demanar a Torró que a partir d’ara, i per tal d’evitar acusacions com les que s’han donat ara, els càrrecs públics i assessors del govern i dels grups municipals, fitxen en l’horari de treball.

Segons ha explicat Orengo, aquesta seria “una mesura positiva i de transparència que ajudaria a demostrar als ciutadans que els qui treballem ací, en tots els grups polítics, estem complint i treballant pels seus interessos”.

Per al portaveu del GMS, els membres del seu partit s’han caracteritzat sempre per ser persones treballadores, “tant abans en el govern com ara en l’oposició”, i ha lamentat que Torró es pose nerviós amb aquells qui estan fent la seua tasca d’oposició de manera democràtica per demostrar a la ciutadania que hi ha una alternativa forta a les polítiques que està portant a terme el PP.

Per això, Orengo ha demanat a Torró, una vegada més, que dedique els seus esforços en treballar per a complir amb les seues promeses electorals com el “Ahora Empleo” en comptes de torbar-se tractant de bombardejar la tasca d’oposició democràtica dels altres grups polítics municipals.

Per la seua banda, l’assessor del GMS, Pepe Mas, ha aprofitat la compareixença per a desmentir que haja estat quatre mesos sense acudir a l’Ajuntament, i ha assegurat que funcionaris i assessors del PP poden demostrar-ho. Per això, ha remarcat que no permetrà que es torne a posar en dubte la seua “honorabilitat, professionalitat ni dedicació”.

Mas també ha explicat que la seua tasca, lluny del que se li ha acusat des del PP, va encaminada a les feines pròpies del Grup Municipal Socialista i no a les del Partit Socialista, i ha explicat que en el seu horari treballa per a les més de 13.000 persones que van votar l’opció política que ell defensa “i també per a aquells qui no ho van fer”.