José Manuel Orengo demana a Torró que es retracte o que presente la denúncia i assumisca responsabilitats

Nou dies després de les greus acusacions i amenaces de denúncia davant la Fiscalia que Arturo Torró va realitzar sobre l’exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo, respecte a les gestions al voltant de l’edifici Innova, l’anterior primer edil ha eixit hui a demanar-li a Torró “que es retracte i demane disculpes públicament o que faça ja la denúncia i quan no prospere, que assumisca responsabilitats”.

I és que més d’una setmana després d’aquelles lamentables declaracions de Torró, els socialistes encara esperen la denúncia davant la Fiscalia que el popular va dir que faria de immediat. De fet, segons Orengo, per no rebre els socialistes no han rebut ni la documentació en que es basa l’actual govern per a fer la denúncia, uns documents als quals sí que ha tingut accés el Bloc.

Davant aquests fets, José Manuel Orengo ha declarat que “Torró i aquells qui el seguixen han demostrat que estan més preocupats en perseguir a qui se’n va anar amb les mans netes i les butxaques buides que en gestionar el futur de la ciutat i solucionar els problemes dels ciutadans”. Un fet que per a Orengo és “inadmissible per a una persona que és l’actual alcalde de Gandia”.

És precisament el fet que fos el propi Torró qui isquera a acusar greument a l’exalcalde sense una consistència documental que provara les seues acusacions el que més lamenta Orengo, qui diu que “primer es va fer la denúncia pública i ara estan buscant documents que demostren unes mentides que han utilitzat com a arma política per a calumniar-me”.

A més, segons ha dit Orengo, té la constància de que “ni grups polítics, ni empresaris, ni funcionaris recolzen a Torró en la seua postura”, i ha afegit que “estic segur que fins i tot des del seu grup lamenten les seues greus paraules i mentides”. Tot açò demostra, per a l’exalcalde de Gandia, que Torró és impulsiu, nerviós i un desconeixedor de les gestions municipals.

José Manuel Orengo també ha criticat que, a hores d’ara, “ningun membre del govern ni del PP haja vingut a demanar-nos cap explicació”, i ha assegurat que, fins i tot, han denegat al Grup Municipal Socialista tenir accés a la documentació que maneja el govern per a cursar la denuncia.