José Manuel Orengo demana als populars que s’obliden de banderes, borles i canons i treballen per a generar ocupació

El portaveu del Grup Municipal Socialista, José Manuel Orengo, ha volgut posar hui punt i final a la polèmica oberta pel PP sobre l’acte del 9 d’octubre demanant als populars “que s’obliden de banderes, borles i canons i treballen per a generar ocupació i complir amb el seu principal compromís electoral”.

Orengo ha assegurat que no entén com els membres del govern del PP diuen que no volen que es polititze l’acte del 9 d’octubre “quan són els primers que, sense parar, tracten de polititzar-lo i que no participe ningú més que ells”. Malgrat aquestes decisions, Orengo ha assegurat que el seu grup participarà en els actes “per respecte als símbols valencians, amb els quals no tenim cap problema”.

Tot i això, José Manuel Orengo, que ha dit que no assistirà a l’acte per a anar amb les seues filles a un espectacle teatral de Pluja Teatre, ha assegurat que el PSOE “no comparteix el circ en el que el PP ha convertit la commemoració del 9 d’octubre” i ha lamentat que els populars hagen buscat excloure a aquells qui no pensen com ells “traslladant a la institució i pagat amb diners de tots l’acte que sempre han fet com a partit”.

Per tot això, Orengo ha preguntat als populars el motiu pel qual “tracten de centrar l’atenció en banderes, tonadilleres, borles i chill outs”, i ha dit que el govern de Torró “s’enrotlla amb la bandera mentre tira mà a la cartera”.

A favor de l’ampliació del Port de Gandia

Així mateix, José Manuel Orengo ha explicat, arrel de les declaracions realitzades pel Bloc sobre les al·legacions que presentaran a l’ampliació del Port de Gandia, que el seu partit està “a favor de l’ampliació”, però que s’analitzaran totes les al·legacions que es presenten “sempre i quan no posen en perill una important operació per al futur de Gandia i la comarca”.