José Manuel Orengo demana sis mesos per a solucionar els problemes que Torró no sap gestionar

L’exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo, ha demanat al govern de Torró sis mesos per a gestionar i solucionar els problemes que Torró no sap gestionar, com l’edifici Innova, la seu de la Universitat de València, la plaça del Tirant o la remodelació del Port amb un Palau de Congressos.

Amb aquesta contraoferta, Orengo ha contestat a la proposta realitzada minuts abans pel portaveu del govern, Víctor Soler, qui donava 15 dies per a solucionar la gestió dels locals comercials situats a la plaça del Tirant, de la que els socialistes lamenten que els membres del PP no hagen gastat ni un minut en estos mesos de legislatura per a dinamitzar-la.

Orengo ha demanat al govern “el mateix temps que porten ells de legislatura fent polítiques d’enxufats i pandereta” per a demostrar que hagueren pogut, en este temps, solucionar aquests problemes d’una altra manera a com ho han fet, donat que només han paralitzat i desestimat el que hi havia fet. A més, el socialista ha demanat que, en cas de no acceptar aquesta oferta, el govern deixe de criticar l’anterior gestió.

I és que Orengo ha explicat que Torró “actua com Atila i destrossa tot allò que ve de l’anterior legislatura encara que siga positiu per a la ciutat”. Una actitud que per al portaveu socialista demostra que “Gandia no mereix un govern com el que té”, i torna a demanar als populars més gestió i menys crítiques a l’oposició.

1,5 milions d’euros pagats

Respecte a la plaça del Tirant, Orengo ha lamentat que els populars no hagen gestionat la seua dinamització en este temps i l’hagen deixat morir només per a destrossar un altre projecte emblemàtic de l’anterior govern. Orengo ha explicat que pel que es veu, el govern no s’ha enterat que sí que s’havia pagat una part de l’obra, concretament 1,5 milions d’euros, i que amb ECSA s’havia signat un conveni de pagament mentre Orengo encara era alcalde de la ciutat.

Orengo ha finalitzat demanant més responsabilitat a Torró per gestionar el futur de la ciutat i la sortida de la crisi, amb polítiques que busquen ingressar recursos des de l’Ajuntament i no amb decisions de “nou ric” en les quals Gandia no aconsegueix cap benefici.