José Manuel Orengo: “Demanem al govern de Torró que deixe de perdre el temps en crítiques a l’anterior corporació i es dedique a solucionar els problemes dels ciutadans”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, ha demanat hui al govern del PP, i en concret a l’Alcalde, Arturo Torró, que “deixe de perdre el temps en crítiques a l’anterior corporació i es dedique a solucionar els prblemes dels ciutadans”. Amb aquestes paraules, l’anterior alcalde de la ciutat vol donar per tancades les contínues crítiques que està rebent el seu partit des del govern.

Orengo ha assegurat que durant els huit anys que ha estat com a Alcalde de la ciutat ho va fer “tot el millor que vaig poder” i, en la seua opinió, “la ciutat ha millorat molt en eixa etapa”. Motiu pel qual, el portaveu socialista ha demanat als populars “que deixen de qüestionar el procés d’evolució positiva que ha viscut Gandia en estos anys”.

En este sentit, Orengo ha assegurat que l’herència deixada al nou govern és “un 90% de coses bones i menys d’un 10% de coses dolentes”, i fins i tot ha reconegut que sent enveja sana per no poder ser l’alcalde que gestione l’herència que ell mateix ha deixat, perquè, segons ha dit, “vam treballar amb sensatesa perquè pensàvem en seguir governant”. A més, Orengo li ha desitjat a Torró “que siga un bon Alcalde i deixe de queixar-se de tot”.

Per a José Manuel Orengo, la tasca d’un alcalde i d’un govern ha de ser “solucionar els problemes diaris que tenen els ciutadans”, per la qual cosa, segons ha expressat, “les crítiques que han arribat, moltes de les quals són barbaritats, no poden estar dins del dia a dia del funcionament d’un govern d’una ciutat com Gandia”.

Orengo ha valorat també les crítiques dels populars sobre la gestió econòmica, i en la línia de l’edil Ana Garcia, ha expressat que s’estan mesclant molts termes. Per això, ha demanat als populars que “no demanen informes parcials i que parlen també del deute de les administracions amb Gandia i del patrimoni que té la ciutat”.

L’ex Alcalde ha assegurat que el problema de la ciutat no és el deute, que es paga a llarg termini, sinó el dèficit del pressupost, que obliga a l’administració a buscar nous ingressos extraordinaris, per la qual cosa a emplaçat al nou Alcalde “a començar a treballar seriosament en aquestes qüestions en compte de utilitzar-nos com a excusa presentant les xifres del deute”.

Tot i això, Orengo ha dit que Gandia es troba en una situació delicada “com passa a totes les ciutats del país”, però ha llançat un missatge tranquil·litzador assegurant que l’economia “és molt millor que a moltes altres ciutats”. Orengo també ha lamentat les acusacions de Torró d’haver arruïnat a empreses per no pagar. Orengo li pregunta a Torró “què li diria al president Camps, què és el capità dels que no paguen”.

Per últim, Orengo ha insistit una vegada més en l’actitud del seu partit d’oferir una postura de col·laboració amb el nou govern perquè la intenció és “fer una oposició constructiva que mire pel bé de la ciutat”, una actitud que ha comparat amb “l’oposició dura i d’obstrucció que vam patir nosaltres, amb Torró com a principal obstructor de la ciutat”