José Manuel Orengo: “el PP deu buscar recursos econòmics que garantisquen les ajudes a les associacions i no retallar-les”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, ha realitzat hui unes primeres valoracions a l’anunci del concejal d’Hisenda, Guillermo Barber, qui assegura que a 2012 es retallaran les ajudes a les associacions i col•lectius de la ciutat. Orengo ha demanat als populars que “busquen recursos econòmics que garantisquen les ajudes i que no les retallen”.

José Manuel Orengo ha sigut rotund en les seues declaracions i ha volgut recordar al govern del PP que “Gandia és el que és i ha arribat fins on ha arribat gràcies al moviment associatiu”. Per això, ha expressat que espera que els ciutadans “no acaben pagant la inoperància d’aquest govern a l’hora de buscar i aconseguir recursos i ingressos extraordinaris”.

En aquest sentit de la visió de futur de la ciutat, el portaveu socialista ha tornat a insistir en el prejudici que per a Gandia suposa que Torró “s’haja carregat” el projecte del Palau de Congressos de Renzo Piano al port. Un projecte important i de futur que Orengo ha recordat que “no li costava ni un euro a Gandia”.