José Manuel Orengo: “El vertader motiu del tancament de Gandia Televisió és acomiadar a uns treballadors per a enxufar a gent de l’entorn del PP”

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Orengo, ha assegurat que “el vertader motiu del tancament de Gandia Televisió és acomiadar a uns treballadors per a enxufar a gent de l’entorn del PP”. Una actitud que el propi Orengo ha assegurat que “és la mateixa que el PP està seguint en tot l’Ajuntament”.

Aquestes paraules les ha realitzat Orengo durant el darrer capítol del tancament de Gandia Televisió, que ha tingut lloc hui amb la celebració d’un plenari extraordinari on s’ha reunit la Junta General d’Iniciatives Públiques de Comunicació per tal de tractar el tancament i el pagament de les indemnitzacions als treballadors.

Després d’aquestes paraules, l’Alcalde, Arturo Torró, s’ha compromès a que, arribat el moment, contractarà abans a treballadors dels que ara han estat acomiadats que a gent vinculada al seu propi partit polític.

Durant el debat, José Manuel Orengo ha assegurat que aquest tema no tindria la transcendència ni la importància que té “si no fos perquè ix beneficiada una televisió privada vinculada directament amb l’Alcalde de la ciutat”.

El regidor socialista Vicent Mascarell, encarregat de defensar l’argumentari del seu grup durant el plenari, ha tornat a insistir en les mentides que els populars utilitzen per a basar el tancament. Així, ha tornat a demostrar que el cost de la tele era de poc més de 800.000 euros i no els 1,7 milions que diu el PP.

També ha desmentit Mascarell que existisca un expedient sancionador per part de la Generalitat, i ha explicat que el que hi ha és una recomanació de cessar les emissions. Una recomanació que Mascarell ha posat de manifest que no signa una experta en la matèria, la signa Dora Ivars, “militant del PP, persona que ha participat en la campanya de Camps i que ha vetllat pels interessos del seu partit i no pels de la ciutat”.

Finalment, el PP ha decidit que no hi hagués votació i, per tant, tal i com s’ha pogut veure al plenari de hui, Gandia Televisió seguirà tancada i l’Ajuntament no es farà càrrec de les indemnitzacions als treballadors, que per a Mascarell han estat “els més perjudicats d’aquesta decisió: per les formes, pel fons i per la motivació del govern”.