José Manuel Orengo li demana a Arturo Torró que “PP i PSOE defensen junts el projecte de l’ampliació del Port”

El portaveu del Grup Municipal Socialista de Gandia, José Manuel Orengo, li ha demanat hui a l’Alcalde de la ciutat, Arturo Torró, que “el PP i el PSOE defensen conjuntament el projecte d’ampliació del port de Gandia”. I és que per a Orengo, baix el govern del qual van començar les gestions del projecte, considera que aquest és “el més important per al futur turístic i comercial de Gandia”.

Davant les crítiques que estan arribant des d’altres municipis i les al·legacions que s’estan presentant al segon estudi d’impacte ambiental, José Manuel Orengo considera important que l’actual govern, del PP, i l’anterior, com a impulsor de la idea, treballen junts per a aprovar l’estudi d’impacte ambiental d’un projecte “que esdevindrà un important motor econòmic a la comarca i que, per tant, no pot retardar-se més”.

A més, Orengo ha desmentit que aquest projecte perjudique a les platges del sud de la comarca. I és que segons ha explicat el portaveu socialista, no té res a veure l’ampliació del port en el problema de la regressió de les platges de la comarca, tal i com ho indica l’estudi del litoral que es va realitzar.

Orengo ha explicat que, segons aquest estudi, el que necessiten les platges del sud és una aportació massiva de sorra que faça que deixen de ser regressives. Una situació que per al portaveu socialista ja estava clara i que ara, incomprensiblement, els municipis canvien la seua opinió al respecte i mesclen dos aspectes que no tenen relació entre sí.

Per això, Orengo ha insistit en les declaracions que ja va fer davant l’anunci de les al·legacions que ha presentat el Bloc: s’estudiaran sempre i quan no posen en perill la posada en marxa de l’ampliació del port.

Un pas més per al tren Gandia-Oliva-Dénia

El portaveu socialista ha estat hui present en la signatura del protocol entre la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya per a fer realitat el tren que unirà Gandia amb Dénia per Oliva. Orengo ha assegurat que es tracta d’un pas més per a fer realitat una reivindicació històrica que permetrà el creixement mitjançant la unió de diferents motors econòmics.

Orengo ha agraït la implicació del Govern socialista d’Espanya, que per damunt de partidismes, ha signat un acord amb la Generalitat buscant el benefici dels ciutadans valencians.