José Manuel Orengo: “D’injúries i calúmnies res, són veritats com a punys”

“D’injúries i calúmnies res, el que he dit són veritats com a punys”. Amb aquesta contundència ha contestat hui el portaveu i secretari general dels socialistes a Gandia, José Manuel Orengo, després de conèixer que Torró presentarà una querella contra ell per les seues declaracions on destapava accions fosques i obscures de l’actual alcalde de Gandia.

José Manuel Orengo ha assegurat sentir-se molt tranquil i ha explicat que quan va fer aquelles declaracions estava fent ús del seu “dret i deure de comunicar i fer públic a tots els ciutadans totes les coses lletges que Arturo Torró fa des de l’administració pública aprofitant la seua posició d’alcalde de la ciutat”. Perquè, tal i com ha afegit el portaveu socialista, “no només tinc el dret de fer-ho, sinó també el deure com a representant del principal partit de l’oposició a Gandia”.

El secretari general del PSPV-PSOE a Gandia ha assegurat que ell entén i afirma que Torró té un caràcter mafiós quan, en públic o en privat, amenaça a aquells qui el critiquen o discrepen d’ell, tal i com ha fet ja en reiterades ocasions en els dos anys i mig que van de legislatura, temps en el qual ha arribat a llevar sous a l’oposició per destapar les seues vergonyes.

Des de les files socialistes lamenten que Torró continue més preocupat en fer la batalla política als seus contrincants que en gestionar la ciutat. Així, recorden que aquesta és la tercera o quarta ocasió en la qual Torró tracta de portar a Orengo als jutjats i ho fa amb els diners i recursos econòmics de tots els gandians, des de l’administració pública. Per cert, el propi Orengo ha recordat que les anteriors denúncies presentades contra ell per Torró han acabat en fracàs per a Torró.

Per als socialistes, en el temps que ha transcorregut de legislatura ha quedat més que demostrat que Torró s’aprofita de la seua posició com a alcalde de Gandia en el seu propi benefici i el dels seus amics, amb adjudicacions, compres, lloguers i encomanes de gestió sospitoses i obscures. I fins ara s’ha preocupat més en aquestes qüestions que en complir les seues promeses i treballar per a reduir la xifra d’aturats a Gandia o baixar els impostos que ell i el seu govern ha pujat malgrat prometre que no ho farien.

El portaveu socialista ha acabat la seua compareixença de premsa assegurant que “cap amenaça ni cap acció judicial de Torró i del PP contra la meua persona o contra el partit, ens faran parar en el nostre dret i el nostre deure de destapar les trampes d’un alcalde-empresari que està portant a Gandia al mateix destí que a les seues empreses”.