José Manuel Orengo: “La comarca i Gandia tenen el mateix futur econòmic i el seu progrés va de la mà”

El secretari general del PSPV-PSOE en Gandia i portaveu del partit en l’Ajuntament, José Manuel Orengo, ha valorat hui les últimes amenaces que des del govern del PP de Gandia arriben assenyalant que la capital de la comarca podria abandonar la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Una notícia que Orengo ha criticat recordant que “la comarca i Gandia tenen el mateix futur econòmic i el seu progrés va de la mà”.

L’exalcalde de Gandia s’ha definit com a un “defensor dels interessos dels ciutadans de Gandia”, i com a tal, ha assegurat que “la millor manera de defendre aquests interessos i el nostre futur és donar-nos suport amb la resta de la comarca, perquè un futur on enfrontem Gandia amb la resta de pobles de la comarca, és un mal futur tant per a Gandia com per a la resta de la comarca de la Safor”.

Per això, la proposta que llancen des del PSPV-PSOE a Torró és “que tinga seny i humilitat per a arribar a acords el més aviat possible” amb la resta de la comarca i amb el president de la Mancomunitat, que Orengo ha recordat que és del mateix partit polític que l’actual alcalde. L’objectiu d’aquest acord, ha dit Orengo, ha de ser “garantir una comarca on Gandia complisca amb les seues obligacions i es beneficie del seu atractiu amb la resta dels pobles”.

I és que per a Orengo, “no hi ha excuses per a que, un any després, no s’haja pagat tot el que es deu a la Mancomunitat ni menys encara per a treure pit per no fer-ho, culpar a altres i amenaçar amb abandonar un ens essencial per al nostre futur”.

El portaveu socialista ha acabat assegurant que Gandia és una peça clau i fonamental en la comarca i, com a tal, no pot actuar com està fent-ho, provocant una desestructuració que “en cap cas beneficia a Gandia, que com a capital de la comarca, ha estat aprofitant el fet d’oferir molts serveis als 150.000 habitants de la Safor, arribant a ser el que hui és com a ciutat gràcies a la comarca”.

Vídeo de la roda de premsa de José Manuel Orengo: http://www.youtube.com/watch?v=ZI_z2k5-aCo&feature=youtu.be