José Manuel Orengo: “Torró ha eliminat el sou dels qui l’estàvem investigant per fer negocis des de l’ajuntament amb les seues empreses i vol rentar la seua imatge llevant-se el sou”

El portaveu i secretari general del PSPV-PSOE en Gandia, José Manuel Orengo, ha valorat hui l’anunci que va fer ahir Torró de suprimir sous i llocs de treball als partits de l’oposició i, al mateix temps, llevar-se el sou. Orengo avisa de que Torró “tracta d’enganyar a la ciutadania” i assegura que la decisió suposa en realitat que “haja eliminat a aquells qui investiguen els seus negocis turbulents des de l’Ajuntament amb les seues empreses per tal de fer-ho impunement”.

I per a Orengo, la contramesura per a tapar aquesta acció de censura a l’oposició és tractar de rentar la seua imatge llevant-se el sou “per a fer creure que va a viure com qualsevol altre ciutadà mentre que, en realitat, està intentant fer negocis bruts i il·legals amb els diners de tots els gandians”.

Així, Orengo ha destapat algunes d’aquestes operacions obscures de Torró com a Simancas, on l’oposició ha evitat que traspassara l’obra a una empresa amiga i pretenent modificar les condicions de l’actual contractista, presumptament per a beneficiar a una empresa de fora de Gandia i sense una solvència contrastada.

El portaveu socialista també ha explicat que estan darrere de la pista dels negocis que es puguen estar fent mitjançant l’empresa que organitza els concerts i els esdeveniments de l’estiu.

Per tot això, Orengo ha assegurat que “els socialistes no anem a parar ens lleve els recursos que ens lleve, perquè no anem a permetre que aquest empresari que no és de fiar, faça negocis amb els diners de tots els gandians”.  El portaveu socialista ha conclòs assegurant que “aquesta mesura és un pas més de Torró per a suprimir a aquells qui fiscalitzen la seua tasca perquè no és un alcalde de fiar”, però ha acabat dient que “no ho aconseguirà”.