Jose Manuel Prieto: “El PP va pervertir IPG blindant les contractacions dels seus endollats”

 

Gandia 23 de gener 2016.- El govern de Gandia ha valorat hui la sentència d’acomiadament que condemna a IPG a readmetre una treballadora de l’empresa pública en considerar que el seu acomiadament va ser improcedent.

Jose Manuel Prieto, responsable de personal del consistori ha declarat que “ens trobem davant d’una nova mostra d’irresponsabilitat per part del PP de la ciutat que posa en clar la seua falta de respecte a les institucions que anteriorment governaven. L’anterior executiu va pervertir el sistema de contractació pública col·locant als seus afins i creant llocs a mida dels seus amics, familiars i afiliats. No conforme amb això, van blindar els seus llocs de treball provocant una situació de total indefensió per aquest govern. Els càrrecs de confiança han de retirar-se quan el polític perd el govern però no contents amb això, el PP els va blindar”.

El portaveu ha volgut afegir que actualment el govern ha reduït dels més de 300.000 € mensuals que es gastaven en IPG en personal a poc menys de 70.000 €, limitant els treballadors a serveis bàsics com la grua, l’ORA o la piscina del Grau. “Nosaltres serem els que liquidem l’empresa, un veritable objecte pervertit pel PP on els contractes i les contractacions es realitzaven a dit sense cap tipus de procés obert que permetés a la resta de la ciutadania  accedir a un lloc de treball si no tenien el carnet del Partit Popular. El mateix Víctor Soler ha reconegut hui en roda de premsa que no sap quants afiliats del seu partit treballaven a l’empresa pública. Jo puc contestar-li: eren molts, moltíssims, i serà ara quan aquest govern responsable en la gestió haja d’afrontar tots els processos de contractació dubtosos que van realitzar els populars. Un aspecte que d’ací a poc temps hauran d’afrontar ells davant la Justícia com està passant amb els responsables d’altres empreses públiques de la Generalitat Valenciana que van utilitzar el mètode de l’enxufisme massiu per als afins al PP”.