La biblioteca del Grau amplia el seu servei durant els mesos de juliol i agost

El regidor de l’IMAB, José Manuel Prieto, el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, i el tècnic de Biblioteques de la ciutat, Toni Ordiñana, han informat hui que la biblioteca del Grau (carrer Mare de Déu Blanqueta, 19) amplia el seu horari d’obertura i, a partir del 4 de juliol i fins al 30 d’agost prestaservei de 9 a 14 hores tots els dies de la setmana. Una mesura que es pren a causa de la impossibilitat de prestar el tradicional servei del Bibliobús que es venia realitzant els anteriors estius a causa de les recomanacions realitzades pel departament de Prevenció de Riscos Laborals del consistori davant l’amenaça de la covid-19.

Prieto ha explicat que les recomanacions obligaven a atendre els ciutadans fora de l’autobús en ple estiu a més de realitzar una desinfecció completa de l’autobús després de cada ús. “Davant d’esta situació provocada per la nova normalitat i les seues regles, des del departament hem decidit que l’alternativa siga prestar el servei a la biblioteca del Grau per a donar servei als veïns i turistes“, ha afirmat l’edil socialista. “Tots els dies de la setmana, inclosos els caps de setmana prestarem servei de 9 a 14 hores. Això no vol dir que el Bibliobús no vaja a tornar, el servei serà représ quan les condicions ens permeten prestar el millor servei possible“, ha indicat.

Per la seua banda, Miguel Ángel Picornell ha destacat que “el confinament ha fet que molts retrobàrem la lectura i és una bona notícia per al Grau i la platja que la biblioteca preste este servei durant els mesos de juliol i agost per als grauers, veïns de la platja i visitants”.

Finalment, Toni Ordiñana ha manifestat que pal·liarà el servei que prestava el Bibliobús que a més del servei de préstecs oferirà sales d’estudi, sis ordinadors i WIFI. “Ampliem una hora diària entre setmana i 10 hores durant el cap de setmana per a donar el millor servei als usuaris“, ha comentat.

Per a més informació sobre els serveis que es presten, les persones interessades poden telefonar al 96 295 98 06 o enviar un correu electrònic a grau@gandia.org